Idræt: 3.-8. klasse

Alle elever skal TIL HVER IDRÆTSLEKTION medbringe: drikkedunk (med vand), indendørs sko, strømper og idrætstøj, som man kan bevæge sig i + håndklæde til efterfølgende bad.
Hvis man har langt hår, sættes det op med en elastik.
Hvis eleven pga. en skade ikke kan deltage i dagens undervisning, så skal eleven alligevel møde op medbringende ovenstående, medmindre andet er aftalt mellem forældre og lærere.
Skolen er i besiddelse af forskellige remedier til genoptræning, og vi vil forsøge (i samråd med eleven) at finde øvelser, så eleven kan holde sig i gang på trods af skader.
Eleverne skal først have idræt udendørs til foråret og vi skal nok advisere om dette i god tid.