Kostpolitik i SFO

I SFO’en er der tilbud om morgenmad til de børn, der kommer før 7.30.

Der serveres havregryn, cornflakes eller havregrød, hjemmebagte grovboller m. smør, ost el. syltetøj (ofte hjemmelavet), minimælk el. vand.

Til frokost spiser alle børnene medbragte madpakker, der har stået i køleskab fra om morgenen. Vi har samling fra 13 til ca. 13.40, hvor alle spiser mad. Dertil serveres minimælk eller vand efter eget ønske.

Kl. 15 til 15.30 har vi eftermiddagssamling, hvor børnene bliver tilbudt et let mellemmåltid samt vand at drikke. Alle deltager, men det er frivilligt, om den enkelte har lyst til at spise.

Der serveres forskelligt af frugt, grønt, brød eller grød.

En gang om måneden fejres fællesfødselsdag, hvor serveringen godt kan indeholde kage, pizza, kakao el. andet.

Ansvaret for at børnene får dækket særlige kostbehov påhviler barnets forældre.